KTR Cranes

Over KTR

Wanneer u een mobiele kraan koopt bij KTR Cranes, koopt u een machine die compleet geserviced en gecheckt is door onze gespecialiseerde kraan engineers in onze 2500m2 grote ‘state of the art’ werkplaats. Hierbij wordt de functionaliteit en betrouwbaarheid van iedere door ons aangekochte mobiele telescoop kraan uitgebreid getest. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om klant specifieke opties zoals 20,5 banden, een mechanisch of hydraulisch verstelbare jib, een tweede lier, boom removal, boom float of andere land specifieke opties te monteren op elke gewenste kraan.

Onze kranen worden naar wens verkocht met een TUV, ABOMA of SGS keuring.

Staat de kraan naar uw wensen niet in onze voorraad, voldoet de kraan bijvoorbeeld niet aan de door u gestelde emissienormen. Dan kunt u dit melden via info@ktrcranes.com of via het formulier hieronder. Wij hebben een uitgebreid netwerk waardoor we altijd de juiste kraan in de naar u gewenste uitvoering kunnen te zoeken.

 

 

Kennis van kranen

KTR Cranes is opgericht in 1990 en sindsdien gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van mobiele kranen. Het grote voordeel van het kopen van een machine van KTR Cranes is dat we 30 jaar ervaring hebben met het onderhouden en repareren van mobile kranen wereldwijd. Het resultaat hiervan is een grote technische kennis van de huidige mobiele telescoopkranen die verkocht worden zoals Liebherr, Grove, Demag, Faun. Dit geeft u de mogelijkheid te investeren in een kwalitatief goede gebruikte telescoopkraan. Die voor uw bedrijf als een betrouwbare investering een hoge rendabiliteit oplevert.

Technisch specialistme

Naast de uitgebreide kennis op het gebied van verkoop, is het after-sales team van KTR Cranes de reden waarom klanten terugkerend kiezen voor een KTR cranes aankoop. De technische check in combinatie met een uitgebreide service beurt in onze 2500m2 grote werkplaats zorgt ervoor dat uw waardevolle investering een betrouwbare toevoeging is aan uw vloot. Daarnaast is ons team van kraan engineers bereid op elke locatie wereldwijd, de machine in bedrijf te stellen. Daarbij zorgen we ervoor dat uw personeel het maximale resultaat uit uw investering haalt.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Wanneer u een grote investering als een hijskraan gaat doen is het belangrijk dat u zeker weet zaken te doen met een betrouwbare partij. Het feit dat KTR Cranes de meeste kranen verkoopt zonder fysieke controle van de nieuwe eigenaar zegt iets over de goede naam die door de jarenlange betrouwbare service opgebouwd is. Wij staan voor kwaliteit en service, wij zien elke verkochte machine als een ambassadeur voor ons bedrijf.

Verscheping

Vanuit onze vestiging in Giessen, centraal gelegen tussen de haven van Rotterdam en Antwerpen kunnen wij gemakkelijk uw nieuwe aankoop verschepen naar elke wereldwijd gewenste haven. Onze verschepingsspecialisten zorgen ervoor dat uw waardevolle investering afgeleverd wordt op de plek waar u het wenst, begeleid met de juiste douane documenten.

Daarnaast zijn wij makkelijk te bereiken op een uur afstand van Brussel airport, Dusseldorf airport en Schiphol. Wij ontvangen u graag om uw nieuwe aankoop te begeleiden.

 

 

KTR CRANES

Mobiele kranen Sinds 1990

WAT WIJ DOEN

 • Verkoop kranen en onderdelen
 • Inkoop kranen en onderdelen
 • Training op locatie
 • Kraan onderhoud en reparatie
 • Verhuur van kranen
  Snel contact
  X Snel contact

  Laat een bericht achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.