KTR Cranes

Verhuur

KTR cranes biedt naast de verkoop van mobiele kranen de mogelijkheid om een kraan te huren zonder machinist. Het huren van een kraan kan interessant zijn wanneer u op een bepaald project extra slagkracht nodig hebt die niet in uw huidige vloot aanwezig is. Huren van een machine kan al vanaf 1 dag.

Huren kan ook voor het uitbreiden van uw verhuurvloot een aantrekkelijke manier zijn om te onderzoeken of er genoeg vraag is naar een bepaald type machine. Hiermee heeft u de mogelijkheid te onderzoeken of een eventuele aankoop van dit type machine interessant is voor uw bedrijf.

Beslist u na de huurperiode dat u alsnog de kraan aan wil schaffen dan kunnen we de huurkosten in mindering brengen op de verkoopprijs.

Daarnaast verhuurd KTR Cranes graag machines aan machinisten die zelfstandig met een machine een bedrijf willen starten.

De verhuurvloot van KTR Cranes bestaat uit ABOMA/TUV/SGS gekeurde mobile kranen die voor de verhuurperiode onderhouden en gecheckt worden door onze kraan engineers.

 

Lease

Hebt u uitbreiding of vernieuwing van uw kraanvloot nodig, maar niet direct de ruimte voor een dergelijk kostbare investering. Dan is een lease oplossing een aantrekkelijke mogelijkheid voor uw bedrijf. Onze aantrekkelijke lease aanbiedingen zorgen ervoor dat uw met beperkte kapitaalkracht toch kunt investeren in een mobiele kraan. Doordat wij werken met vaste leasepartners en merkonafhankelijk zijn hebben wij scherpe lease aanbiedingen.

KTR CRANES

Mobiele kranen Sinds 1990

WAT WIJ DOEN

 • Verkoop kranen en onderdelen
 • Inkoop kranen en onderdelen
 • Training op locatie
 • Kraan onderhoud en reparatie
 • Verhuur van kranen
  Snel contact
  X Snel contact

  Laat een bericht achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.