KTR Cranes

Verhuur

Bare  Rental 

is een goede oplossing als u  meer materiel kunt gebruiken maar nog even niet een grote investering wil doen wij kunnen u deze  Service  aanbieden .

Al onze Kranen die wij aanbieden voor de verhuur zijn in zeer goede staat van onderhoud en voor de verhuur grondig  geinspecteerd door ons vakkundig personeel .

Wij kunnen voor aanvang van de verhuur periode uw Machinist op lokaal niveau  een training geven voor de specifieke kraan die verhuurd wordt .Tevens staan wij met een team van medewerkers voor u klaar bij calamiteiten .

Wij kunnen voor korte of langere periode verhuren en  zijn daar  flexibel in ,of na een bepaalde periode kopen bestaat ook tot de mogelijk heden .

Voor meer vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen om voor u een op maat gemaakte aanbieding te kunnen geven .

Voor alle andere verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen .

 

 

 

Hoe werkt de verhuur.

Wanneer er door u een besluit is genomen een kraan bij ons te huren wordt de betreffende kraan bij ons eerst volledig geserviced  en geïnspecteerd  tevens worden de nodige keuringen voor op de weg  en het kraandeel door ons verzorgd .

Om te kunnen waarborgen wat  de status is van de machine wordt er voor de ingebruikname  eerst een zogeheten (0) inspectie uitgevoerd om te bepalen wat de algehele conditie is van de kraan ,dit is voor u als huurder een zekerheid over de kwaliteit en voor ons een ijkpunt in welke conditie de machine op dat moment is en zoals deze bij terugname ook weer moet zijn .

Het onderhoud van de machine moet door de betreffende huurder worden uitgevoerd maar kan tevens in overleg ook door ons voor u worden uitgevoerd .

Tevens is het van belang dat de machine  volledig is verzekerd een bewijs daarvan moet aan ons worden geleverd .

Voor vragen over welke machines beschikbaar zijn voor de verhuur kunt u zich richten tot Arjan Hekman 0651580921 o of via deze site een bericht sturen

KTR CRANES

Mobiele kranen Sinds 1990

WAT WIJ DOEN

WERELDWIJDE HANDEL
 • Verkoop kranen en onderdelen
 • Inkoop kranen en onderdelen
 • Training op locatie
 • Kraan onderhoud en reparatie
 • Verhuur van kranen

  NIEUW BINNEN

  Liebherr LTM 1090-4.2
  • Fabrikant: Liebherr
  • Type: LTM 1090-4.2
  • Bouwjaar: 2018
  • Capaciteit: 90
  Alle specificaties
  Snel contact
  X Snel contact

  Laat een bericht achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.